Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


gubahan mas kawen + duit hantaran
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
gubahan mas kawen



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 11-Sep-2007 09:00
~first time jumpe 'suami'~
this is the first time jumpe husband and bergelar 'wife' .. dua kali lafaz beb..bukan cuak tapi lawak ..hahaha.. luckily akad nikah kat masjid..kalau kat rumah tak taulah mcm mana den golak terbahak2.. LOL

and adala sesi membatalkan air semayang..currently gelang tu berada di dalam kotak barang kemas..terpinggir sahaja.. :P and that mas kahwin tu..tak tau lagi nih nak beli apa...ooo nk gitau jugak mas kahwin dgn gubahan gelang tu hasil rekabentuk oleh saya sendiri...hehehehehe...

a) Mas Kahwin : rm80.00 tunaiii...mcm mana buat? ia adalah album gambar + frame made by kotak yg dibeli di MYDIN berharga RM5.++ and then dibalut oleh kertas kilat dan dihiasi riben2 juga bunge hijau recycle dari hantaran abg den kawen aritu...result...comel beb..oooh album gambar dlm kotak tu bubuh duit hantaran RM2000.00...balance 5000 dah bagi since last year..lama kan :-D

b) gelang + subang : hmm itu susah nak jelaskan..2jam jgk nak membelek mendalah tu agar die jadi comel..orkid palsu tu pun recycle jugak tuu..kesudahannya gelang dan subang tu 2-2 letak dlm kotak je..bkn pakai pun..mmglah kawen melayu nih MEMBAZIRRRRR...

thanks la to my sis n family n relatives yg byk membantu..
so have a glance kat pic2 masa nikah nih sikit...until my next post... 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.